2023-2024 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Başvuruları 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında çevrim içi (online) olarak alınacaktır. Başvuru yapmak için tıklayınız.

• Başvuru yapan adaylardan tercihlerinde Tıp Fakültesi olanların ilgili fakülteye yerleştirme işleminin yapılabilmesi için TR YÖS puanının 500 üzerinden en az 480, YÖS puanının 100 üzerinden en az 95 olması gerekmektedir. Gerekli bulunması durumunda mülakat yapılacaktır.
  • Spor Bilimleri Fakültesine yerleşen öğrenciler kesin kayıt öncesi özel yetenek sınavına tabi tutulacaklardır. Özel yetenek sınavında başarı sağlayan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri gerçekleştirilecektir.
  • Yerleştirme sonuçları 15 Eylül 2023 tarihinde açıklanacak olup; kayıt işlemleri 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kontenjanlar

İstenen belgeler